Foto: Inna Zaharova

Svētdien, 6. oktobrī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” aizvadīja savu jau trešo LAT-EST līgas spēli izbraukumā pret “Kalev Cramo”, vienu no stiprākajām Igaunijas komandām. Abas komandas spēlēja līdzīgu spēli, taču spēles nobeigumā mājnieki izrādījās pārāki ar rezultātu 76:81.

“Latvijas Universitāte” basketbola komandā spēli uzsāka Edvards Egle, Rūdolfs Švītiņš, Rihards Aleksandrovs, Arnolds Helmanis un komandas kapteinis Valters Briedis. Spēle gāja punkts punktā, puslaikā komandām dodoties pārtraukumā ar “Latvijas Universitāte” komandas vadību (38:37).

Lielākais pārsvars, kuru “Latvijas Universitāte” komandai izdevās gūt spēles laikā bija +3 punkti, bet pretiniekiem tie bija +6 punkti. Spēles noslēgumā “Kalev Cramo” spēlētāji bija precīzi divos trīspunktu metienos, kas komandu izvirzīja vadībā, spēli noslēdzot ar rezultātu 76:81 par labu mājiniekiem.

Rezultatīvākais spēles spēlētājs “Latvijas Universitāte” komandas rindās ar gūtiem 16 punktiem - Edvards Egle. Ar gūtiem 15 punktiem viņam seko Rihards Aleksandrovs un Arnolds Helmanis. Abi spēlētāji šajā spēlē izcēlās arī ar deviņām atlēkušajām bumbām katram no viņiem. Pa trīs rezultatīvām piespēlēm spēlētājiem Edvardam Eglem un Valteram Briedim.

Nākamā spēle jau pēc mazāk kā nedēļas - “Latvijas Universitāte” basketbola komanda nākamajā sestdienā, 12. oktobrī, dosies uz Pērnavu, lai mērotos spēkiem ar “Parnu Sadam” komandu.

Tomēr jau laicīgi kalendāros atliekam nākamo mājas spēli, kad atgriezīsimies Rimi Olimpiskajā centrā - sestdien, 2. novembrī, plkst. 17:00 tiekamies mājas zālē, lai uzņemtu viesos “Taltech/ALEXELA” komandu.

Dalīties