Foto: Inna Zaharova

Sestdien, 12. oktobrī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” aizvadīja LAT-EST līgas spēli izbraukumā pret “Parnu Sadam”, kurā cieta zaudējumu, spēli noslēdzot ar rezultātu 53:77.

“Latvijas Universitāte” basketbola komandā spēli uzsāka Edvards Egle, Rūdolfs Švītiņš, Rihards Aleksandrovs, Arnolds Helmanis un šīs spēles komandas kapteinis Kārlis Šenbergs.

Jau pirmajā spēles ceturtdaļā mājnieku komanda guva lielu pārsvaru, pēc pirmās ceturtdaļas izvirzoties vadībā ar rezultātu 8:22. Puslaika pārtraukumā komandas devās ar ievērojamu punktu atšķirību, mājniekiem esot 20 punktus priekšā “Latvijas Universitāte” komandai.

Ceturtā spēles ceturtdaļa veiksmīgāka bija mūsu komandas spēlētājiem (25:11), svarīgus punktus guva komandas jaunākais spēlētājs Oto Bergmanis, tomēr tas nebija pietiekami, lai atspēkotu esošo punktu deficītu un spēle noslēdzās ar mājnieku uzvaru (53:77).

Rezultatīvākais spēles spēlētājs “Latvijas Universitāte” komandas rindās ar gūtiem 18 punktiem - Arnolds Helmanis, kuram arī sešas atlēkušās bumbas. Ar gūtiem 11 punktiem viņam seko Oto Bergmanis, kā arī piecas izcīnītas atlēkušās bumbas Kārlim Šenbergam un Francim Neilandam.

Nākamā spēle jau pēc mazāk kā nedēļas - “Latvijas Universitāte” basketbola komanda nākamajā svētdienā, 20. oktobrī, dosies uz Keilu, lai mērotos spēkiem ar “Keila Coolbet” komandu.

Dalīties