Foto: Inna Zaharova

Sestdien, 26. oktobrī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” izbraukumā aizvadīja Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēli pret “Rapla Utilitas” komandu. Mūsējiem tā bija jau ceturtā spēle pēc kārtas izbraukumā Igaunijā un arī šajā spēlē sāpīgs zaudējums.

Pirmajā puslaikā abas komandas spēlēja līdzīgu spēli, 1.ceturtdaļu “Latvijas Universitāte” noslēdza ar viena punkta pārsvaru, bet puslaikā “Rapla Utilitas” devās ar piecu punktu izrāvienu. Spēles otrajā puslaikā mājnieki spēlēja krietini pārliecinošāk, ceturtajā spēles ceturtdaļā iekrājot stabilu pārsvaru, līdz ar to spēles galotnē rezultāts 60:79 par labu Igaunijas komandai.

“Latvijas Universitāte” rindās pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 24 punktiem – Rihards Aleksandrovs, kurš izcēlās arī ar izcīnītām 11 atlēkušās bumbas. Viņam seko Edvards Egle ar gūtiem desmit punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Nākamnedēļ,  pēc mēneša pārtraukuma, “Latvijas Universitāte” atgriežas savu skatītāju priekšā ar mājas spēli sestdien, 2. novembrī, plkst. 15.00 Rimi Olimpiskajā centrā pret Igaunijas komandu “TalTech/Alexela”. Biļetes pieejamas šeit! 

Turpinām svinēt komandas 15. jubilejas sezonu, spēlējot augstākajā Latvijas basketbola līgā, ar īpašu konkursu jauniešu sporta skolām! Noskaidrosim, kurā sporta skolā ir paši labākie basketbola fani! Plašāka informācija un komandu pieteikšana šeit.

Dalīties