26.oktobrī mūsu vīriešu basketbola komanda aizvadīja mājas spēli pret igauņu basketbola komandu BC Tarvas. Spēle noslēdzās ar pretinieku sagrāvi, ar rezultātu 99:56.

Spēles pirmās 5 minūtes aizritēja līdzīgi, bet pirmo ceturtdaļu LU izdevās noslēgt ar 9 punktu pārsvaru. Intriga par spēles uzvarētāju šajā spēlē zuda negaidīti ātri, LU pirmās un otrās ceturtdaļas gaitā veicot 31:3 izrāvienu, tostarp tā laikā iemetot 18 punktus pēc kārtas. Iespaidīgās ofensīvas rezultātā LU pārsvars no salīdzinoši neliela 17:14 pieauga līdz izšķirošam 48:17. Arī abās otrā puslaika ceturtdaļās pārāki bija mūsējie, izcīnot savu pārliecinošāko panākumu šosezon. Spēles laikā ar diviem skaistiem bumbas triecieniem grozā no augšas izcēlās Rihards Aleksandrovs. LU rindās rezultatīvākais bija Reinis Avotiņš, kurš guva 19 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Tomam Skujam 12 punkti, deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī pa piecām atlēkušajām bumbām un kļūdām. Double-double, 11 punkti un 10 atlēkušās bumbas kapteiņa Edvarda Mežuļa kontā.

BK "Latvijas Universitāte" saka paldies visiem, kuri atbalstīja klātienē un pie televīzijas ekrāniem.

Nākamā spēle jau svētdien - tieši pirms Helovīniem, 30.oktobrī, plkst. 15.30. Spēli aizvadīsim pret Pärnu Sadam komandu. Spēle notiks īpašā Helovīnu gaisotnē: īpašas karsējmeiteņu dejas, puslaika konkurss un helovīnu atmosfēra. Papildus tam - BEZMAKSAS ieeja tiem, kuri nāks uz spēli kādā spocīgā tērpā vai noziedos kādu saldumu!

Tiekamies svētdien!

Dalīties